The perfect guide to the casino

FCK og Brøndby kiggede på FCM-stjerne: ‘Det er da lidt sjovt’

Anders Dreyer tiltrak sig interesse fra både Brøndby IF og FC København før skiftet til FC Midtjylland, og han fortæller, at ‘det er lidt sjovt’.

Anders Dreyer vendte for et lille år siden hjem til dansk fodbold, da FC Midtjylland hentede den unge dansker i Brighton for omkring 7,5 millioner kroner – ti millioner kroner færre end englænderne gav for ham nogle år forinden, da de hentede ham i Esbjerg fB.

Den vævre offensivspiller var også på blokken i Brøndby IF og FC København. Faktisk fortalte Ståle Solbakken til TV3+, at han fortrød, at man ikke fik papir på den lille guldfugl.

Anders Dreyer tænker ikke så meget over interessen fra de to københavnerklubber, men han erkender, at det da er lidt sjov.

– Jeg så ikke selv Ståle-interviewet, men hørte godt om det fra mine venner, der skrev det til mig. Det er da lidt sjovt, siger Dreyer til bold.dk.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Han erkender, at FC København er en stor klub, som er svær at sige nej til, men han er glad for, at det blev FC Midtjylland, idet han også er tættere på sin familie i Esbjerg.

– FCK er da selvfølgelig en stor klub. Det er der ingen tvivl om. Men nej, jeg er utrolig glad for det valg, jeg fik taget. Jeg kom hjem og er også kommet tættere på min familie igen.

22-årige Anders Dreyer skiftede til Brighton i 2018, hvorefter han blev udlejet til St. Mirren i Skotland samt hollandske SC Heerenveen, inden han i januar 2020 skiftede til de kommende danske mestre fra FCM.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Tøfting og Zorniger i skænderi efter Brøndby-nederlag: Se hele interviewet her!

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top