The perfect guide to the casino

Afleverer sin opsigelse i Brøndby: Skifter til FC København

Christian Engell har afleveret sin opsigelse i Brøndby IF uden at ville afsløre hvorfor. Nu skifter han i stedet til FC København, hvor han skal være ny mentaltræner.

FC København fyrede for ganske nyligt Martin Langagergaard som klubbens mentaltræner, og derfor har klubben været på markedet efter hans afløser, og det er nu faldet på plads.

Ekstra Bladet erfarer, at FC København snupper Christian Engell hos rivalerne fra Brøndby IF.

Christian Engell har siden 2014 været tilknyttet Brøndby IF som mentalitetsudvikler, men for nyligt sagde han – ifølge eb.dk’s oplysninger – sit job op – uden at ville afsløre hvorfor.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Nu er grunden dog fundet. Han foretager det forbudte skifte til FC København, som han skal hjælpe ud af den krise, der har efterladt et selvtillidsfattigt hold på 10. pladsen.

Christian Engell var inden sin Brøndby-tid mentaltræner for William Kvist, da han var aktiv spiller. Det er også William Kvist, der har signet Christian Engell.

FCK’s kommende mentaltræner er i forvejen ansat som performance coach i e-sports-organisationen North, som Parken Sport & Entertainment ejer sammen med Nordisk Film.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: BIF-STJERNE OG WILCZEK I HÅRDE BATALJER EFTER DET FORBUDTE SKIFTE!

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top