The perfect guide to the casino

Ung midtbanespiller på vej til Brøndby

17-årige Ahmed Qasem har kursen rettet mod Danmark, hvor han skal se på forholdene i Brøndby IF. Der er også anden interesse for ham, lyder det fra hans klub.

Ahmed Qasem har de seneste måneder været kædet sammen med Brøndby IF, og tidligere på måneden kunne FotbollDirekt afsløre, at Carsten V. Jensen havde inviteret ham til et besøg på vestegnen.

Det svenske medie MVT skriver, at den unge midtbanespiller på blot 17 år nu er på vej til Danmark for at se nærmere på forholdene i klubben.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Selvom det bliver bekræftet, at han er på vej til Brøndby for at kigge nærmere på tingene, så er det ikke givet, at det bliver danskerne, der snupper ham.

Der er nemlig mange bejlere, siger sportschefen Daniel Soner til mediet.

– Der er stor interesse for Ahmed og det er meget sjovt. Han fortjener det. Der er dog flere klubber, der er ude efter ham, både større og mindre klubber fra Allsvenskan og Superettan.

Ahmed Qasem er på kontrakt i Motala AIF i den tredjebedste svenske række. Han har nettet fire gange i 28 kampe i denne sæson.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Niels Frederiksen fortæller om BIF-ansættelse: ‘Den første kontakt var allerede her’

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top