The perfect guide to the casino

Spekulationerne kan starte: Vil Superliga-klub forsøge at gafle Niels Frederiksen i Brøndby?

TV3 Sport-eksperten Kenneth Emil Petersen vil ikke være overrasket, hvis OB lægger en føler ud efter Niels Frederiksen, der ifølge kontrakten er færdig i Brøndby IF efter indeværende sæson.

Niels Frederiksen har ikke fået forlænget sin aftale med Brøndby IF, og derfor kan han til januar forhandle med interesserede klubber.

En af de klubber, der står i samme situation som Brøndby, er OB, hvis cheftræner Jakob Michelsen også har kontraktudløb.

Derfor vil det ikke undre TV3 Sport-eksperten Kenneth Emil Petersen, hvis fynboerne forsøger at gafle Niels Frederiksen i Brøndby.

– Jeg ville sagtens kunne se Niels Frederiksen tage over i OB, siger han i indslaget i videoafspilleren øverst, hvor du også kan høre ham uddybe det.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

I indslaget debatterer Kenneth Emil Petersen og Stig Tøfting de ‘usikre’ trænerjobs i Superligaen, og her er Niels Frederiksens navn at finde blandt de seks navne, idet han har kontraktudløb efter sæsonen.

Niels Frederiksen og Carsten V. Jensen har ikke kommenteret på fremtiden. De tager det internt, lyder meldingen fra begge parter.

AaB har også været sat i forbindelse med Niels Frederiksen, idet de også er på udkig efter en cheftræner. Læs den historie her.

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top