The perfect guide to the casino

Efter Serie A-rygter: Lindstrøm skal tale med klubben og agent

Jesper Lindstrøm er glad i Brøndby IF, men den 20-årige midtbanespiller er ikke afvisende for at skifte i nær fremtid. Han vil tage en snak med sin agent og klub, hvis der kommer noget konkret på ham.

Sampdoria er angiveligt interesserede i at hente Jesper Lindstrøm, som igen søndag scorede for Brøndby – et mål, du kan se i videoafspilleren øverst.

Det var italienske medier, der bragte historien i sidste uge, og Jesper Lindstrøm læste om det på Facebook, og han ved ikke mere end de personer, der har læst de artikler.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

– Jeg læste det på Facebook, da jeg var med U21-landsholdet, så meget mere ved jeg ikke om det, men det er selvfølgelig dejligt, at der er nogle, der følger med, siger han til bold.dk.

Direkte adspurgt om, hvorvidt det er for tidligt at drage til udlandet, svarer han, at ‘det ved han sgu ikke’, men han drømmer om en dag at tage skridtet.

– Selvfølgelig, det (drømmene red.) har alle spillere. Alle vil gerne til udlandet på et tidspunkt, og det må jeg tale med min agent, klubben og alle andre mennesker omkring mig i forhold til, hvad der er det rigtige for mig.

Jesper Lindstrøm har kontrakt i Brøndby frem til 2023. Han forlængede sin aftale i løbet af sommeren, og han slog i interviewet fast, at han trives i Brøndby, hvor han omgås gode mennesker.

SE JESPER LINDSTRØMS 0-1-SCORING MOD VEJLE I VIDEOAFSPILLEREN ØVERST!

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top