The perfect guide to the casino

Afgørelse nærmer sig: – Det er ikke befordrende for Niels Frederiksens chancer for forlængelse

Niels Frederiksen gør et godt stykke arbejde i Brøndby IF, men cheftræneren har endnu ikke fået tilbudt en forlængelse. Morten Bruun tror, at Carsten V. Jensen trækker den, fordi Niels Frederiksen ikke er ‘hans mand’.

Niels Frederiksen kom til Brøndby IF i sommeren 2019, hvor han skrev en to-årig kontrakt med de blå/gule fra vestegnen, der senere præsenterede Carsten V. Jensen som ny fodbolddirektør efter bruddet med legenden Ebbe Sand.

Om omkring et halvt år udløber Niels Frederiksens kontrakt med Brøndby IF, og han har endnu ikke fået tilbudt en forlængelse af aftalen. Men det er op over.

B.T.’s klummeskribent Morten Bruun skriver i sin søndagsklumme, at han forventer, at der er en afklaring inden jul. Altså enten en forlængelse eller en meddelelse om, at samarbejdet stopper i løbet af årsskiftet eller ved kontraktudløb.

Han hæfter sig ved, at Niels Frederiksen ikke er hentet af Carsten V. Jensen. Han er derfor ikke CV’s mand, og det er ikke ligefrem positivt for den tidligere Lyngby- og Esbjerg-træner.

– En væsentlig pointe i forhold til Carsten V. Jensen/Niels Frederiksen er, at sportschefen er tiltrådt senere end træneren. Det er altså ikke Carsten V. Jensen, der har ansat Niels Frederiksen. Det faktum er ikke befordrende for hans chance for at få tilbudt en forlængelse, lyder det videre.

Morten Bruun skriver dog slutteligt, at han faktisk forventer, at Carsten V. Jensen i sidste ende forlænger kontrakten med Niels Frederiksen, som blev hentet efter et succesfuldt ophold hos DBU som U/21-landstræner.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: ‘Han har taget en udvikling i den helt rigtige retning’ – KEP og Tøfting roser Brøndby-spiller!

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top