The perfect guide to the casino

Dét krævede Ståle Solbakken for at stille op til opsigtsvækkende interview

Ståle Solbakken taler ud i ‘Onside’ i aften, og den tidligere FC København-manager havde kun én betingelse for at stille op til interviewet.

FC Københavns fyring af Ståle Solbakken skabte store overskrifter i hele fodbolddanmark, og den efterfølgende mudderkasteri efter nordmanden har fået flere til at spærre øjnene op.

Nu taler Ståle Solbakken ud. Det gør han i et eksklusivt interview i ‘Onside’, som du kan se en lille bid af i videoafspilleren øverst.

Men hvad krævede nordmanden for at lade sig interviewe? Det fortæller sportschef på TV3 Sport, Kim Mikkelsen, til Ekstra Bladet.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

– Ståle ville gerne have plads og tid til at uddybe sine pointer, men ellers har han ikke stillet et eneste krav til konditionerne for det interview, siger Kim Mikkelsen, der er sportschef på TV3 Sport, til Ekstra Bladet.

Camilla Martin og Jesper Grønkjær står for interviewet, og det er ikke noget, som Ståle Solbakken har forlangt. TV-bossen fortæller, at TV3 Sport selv har valgt, hvem der skulle interviewe nordmanden.

Se det opsigtsvækkende interview i aften fra 20.30 på TV3+.

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top