The perfect guide to the casino

Mikkel Duelunds ukrainske corona-mareridt: Problemer med blodet

Mikkel Duelund har det meget hårdt i Dynamo Kiev, hvor han har haft problemer efter at have været smittet med coronavirus.

Mikkel Duelund er aldrig blevet den stjerne i Dynamo Kiev, som han drømte om, da han skiftede FC Midtjylland ud med den ukrainske storklub.

En grim skade kostede ham et års tid på sidelinjen, og de seneste måneder har været ødelagt af coronavirus, som han blev smittet med.

– Min krop er slet ikke klar. Jeg har fået eftervirkninger fra Covid-19, og min krop fungerer på flere punkter simpelthen slet ikke normalt. Det føles ret ubehageligt, siger han til tipsbladet.dk og fortsætter:

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

– Jeg har været på hospitalet, og der er blandt andet problemer med mit blod og med flere andre ting. Jeg må ikke lave noget som helst, der får min puls op, i måske 7-10 dage mere, siger lægerne, fortæller Mikkel Duelund.

Hele Dynamo Kiev-truppen har været hårdt ramt af coronavirus, hvor en stor håndfuld er smittet, mens andre har været eller er i isolation.

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top