The perfect guide to the casino

Manchester United udsat for cyberangreb: West Bromwich Albion-kampen vil blive spillet

Manchester United fortæller åbent om det cyberangreb, som de oplevede fredag aften.

Fredag aften meddelte den engelske storklub Manchester United, at de er blevet udsat for et cyberangreb forud aftenens kamp mod West Bromwich Albion.

Klubben har dog længe været godt forberedt på sådan et angreb, og ingen personlige oplysninger er derfor blevet stjålet. Angrebet får heller ikke betydning for aftenens kamp på Old Trafford.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

– Manchester United kan bekræfte, at klubben har oplevet et cyberangreb på vores systemer. Klubben har reageret hurtigt for at inddæmme angrebet, og vi arbejder i øjeblikket med ekspertrådgivere for at undersøge hændelsen og minimere den nuværende IT-forstyrrelse.

– Selvom dette er et sofistikeret angreb begået af organiserede cyber-kriminelle, har klubben allerede store protokoller og procedurer på plads for sådanne situationer og havde indøvet disse. Vores cyber-forsvar identificerede angrebet og lukkede de pågældende systemer ned for at minimere skaden og beskytte data.

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

– Klubbens mediekanaler inklusiv hjemmeside og app er uberørte, og vi er i øjeblikket ikke klar over, at der har været nogen problemer med personlige oplysninger i forhold til vores fans og kunder.

– Vi er overbeviste om, at alle de kritiske systemer, der er nødvendige, for at kampe kan spilles på Old Trafford, forbliver sikre og operationelle, og at kampen mod West Bromwich Albion vil blive spillet, lyder det i en officiel meddelelse fra Manchester United.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Manchester United under angreb – hackere står bag ‘avanceret angreb.

Læs også: Sportschef bekræfter: Brøndby har budt på ham – Kan skifte klub til vinter

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top