The perfect guide to the casino

‘AC’s kedelige guldfest: Netflix og Faxe Kondi

Der var ikke champagne og dans, da Anders Christiansen og Malmö FF skulle fejre det svenske mesterskab. Corona i truppen gjorde, at danskeren måtte selvisolere sig og drikke Faxe Kondi.

Malmö FF sikrede sig for nyligt det svenske mesterskab med en sejr på hele 4-0 over Sirius, hvor Anders Christiansen noterede sig for holdets anden scoring.

Efter kampen skulle guldet fejres, men den danske midtbanespilleren blev testet positiv for coronavirus, hvorfor han blev isoleret.

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

– Jeg lå på min værelse, var isoleret og fejrede det med en Faxe Kondi i sengen og så noget Netflix eller HBO. Det var en usædvanlige festdag, hvis man sammenligner med de seneste to guldår, jeg har haft, siger han ifølge bold.dk på et pressemøde.

Anders Christiansen blev i løbet af sommerens transfervindue rygtet til Emiraterne, hvor der angiveligt var et lukrativt tilbud til ham, som han var klar til at sige ja til.

Malmö afviste dog at sælge deres danske profil.

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top