The perfect guide to the casino

Blev nærmest Brøndby-spiller ved et tilfælde: Sådan lykkedes Brøndby med at lande Blás Riveros

Blás Riveros viste på kort tid, at han besidder et niveau, som er sjældent set i Superligaen. Læs herunder, hvordan Brøndby hentede den lovende – og nu langtidsskadede – back til Danmark.

Blás Riveros nåede kun to kampe for Brøndby IF, inden han blev langtidsskadet og forventes ude i op til et år.

I sin debut assisterede han i pokalkampen mod Ledøje/Smørum, mens han i sin Superliga-debut mod OB scorede et flot mål, som du kan se i videoafspilleren øverst.

Eksperter, fans og trænere har ikke været i tvivl. Brøndby IF har hentet en spiller, som normalt ville være helt uden for rækkevidde, men hvordan lykkedes det så at hente ham?

Læs også: FCK forsøger at lokke Genk-stjerne til klubben – Får iskold afvisning

Det var et lille mesterstykke af Carsten V. Jensen, selvom der også var tilfældigheder og meget held inde over transferen af den sydamerikanske venstreback, der har mange landskampe for Paraguay på cv’et.

Den danske jounalist Søren Sorgenfri har tidligere beskrevet det atypiske transferforløb i sin Transfer Talk hos NordicBet.

Brøndbys fodbolddirektør havde lagt en føler ud i løbet af vinteren, men hans klub FC Basel var meget afvisende og meddelte den danske klub, at han var uden for økononomisk rækkevidde.

Igen i løbet af sommerens transfervindue henvendte man sig til den schweiziske klub, men det blev igen et pænt nej tak. Prisen kunne Brøndby ikke matche, men så kom der en såkaldt ‘transfergave’.

Blás Riveros’ situation i FC Basel havde ændret sig, og den 22-årige venstreback ville selv videre, mens klubben også var klar til at sende ham videre – og så fik Brøndby et opkald.

– Vil I købe ham for 600.000 danske kroner?

Læs også: Niels Frederiksen på vej mod Brøndby-exit?

‘Ja tak!’ Sådan lød det fra Carsten V. Jensen, der prompte gik i gang med at lukke en aftale med spilleren, som på transfervinduets sidste dag satte sin underskrift på en fire-årig aftale med klubben.

Senere har Carsten V. Jensen indikeret, at man har lovet Blás Riveros, at han kan blive solgt to år inde i kontraktperioden – lidt ala den case, man håber på med Andreas Maxsø, der også skrev en lang kontrakt i sin tid.

– Modellen er lidt den samme som med Maxsø, siger Carsten V. Jensen til Eurosport om, hvordan han lokkede Blás til Brøndby.

Èn ting er sikkert: Brøndby har trods de nuværende omstændigheder lavet et godt og flot køb.

Skrækskade

Blás Riveros er dog nu blevet skadet i et helt år, og der venter ham derfor en lang pause. Han har dog lovet at vende stærkere tilbage, hvilket du kan læse på hans Instagram-opslag her.

Brøndby IF har nu igen problemer på venstrebacken og med en tom pengepung, skal erstatningen formentlig findes internt. Èn ting er i hvert fald sikkert. Riza Durmisi bliver ikke sydamerikanerens afløser på den korte bane.

Læs den historie her.

Fakta
Fødselsdato: 3. februar 1998
Født: Paraguay
Højde: 178 cm.
Position: Venstreback
Kontraktudløb: 30.06.2024
Tidligere klubber: Club Olimpia, FC Basel

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: SE BLAS RIVEROS´ SCORING MOD OB EFTER KUN 20 MINUTTER!

Læs også: Brandvarmt Brøndby-talent ligner et kommende storsalg: Værdien brager i vejret

Læs også: INGEN forhandlinger: Dyr Brøndby-spiller må sluge lønnedgang eller smutte

Læs også: Durmisis vanvittige Instagram-storys går verden rundt: ‘CV må kunne se ind i fremtiden, for han gjorde det helt rigtige, da han tog røven på dig’

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top