The perfect guide to the casino

Simon Hedlund-drama kan koste dyrt: Carsten V. Jensens transferdrøm tæt på kollaps

Simon Hedlund var en af de spillere, som Carsten V. Jensen håbede at kunne indkassere stort på, men den megen drama omkring svenskeren kan tvinge ham til at sælge for småbeløb.

Simon Hedlund har først kontraktudløb i Brøndby i sommeren 2023, og Carsten V. Jensen havde derfor øremærket svenskeren til at være et af de helt store salg i den kommende tid.

Derfor afviste Brøndbys fodbolddirektør alle tilnærmelser på angriberen i det transfervindue, der klappede i den 5. oktober, fordi tilnærmelserne ikke nærmede sig det store prisskilt, der sad på Simon Hedlund.

18 millioner kroner ønskede Carsten V. Jensen for den svenske hurtigløber, og det fik flere større klubber til at trække sig – blandt andet russiske Krasdonar, som var i kontakt med Hedlund-lejren.

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

Den seneste drama omkring Simon Hedlund kan dog spolere Carsten V. Jensens store transferplan.

Først og fremmest kan en spiller med så store attitudeproblemer være svær at afsætte, og Brøndby IF kan næsten ikke tåle at have en spiller som ham i et så stort fælleskab, som der er på Vestegnen.

Meget tyder på, at Simon Hedlund kan ryge til spotpris til vinter, så Brøndby IF kan få ryddet ud i ‘det rådne æble’, som han unægteligt er ved at udvikle sig til at være i en ellers harmonisk trup.

Læs den seneste udvikling i Simon Hedlund-sagen HER og se en række tweets omkring svenskeren her:

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Roser til Brøndby fra Daniel Agger!

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top