The perfect guide to the casino

Spekulationer: Niels Frederiksen i spil til AaB-job

Niels Frederiksen er et af de navne, der bliver sat i forbindelse med det ledige trænerjob i AaB.

Niels Frederiksen rykkede til Brøndby IF i sommeren 2019, hvor den daværende ungdomslandstræner skrev en to-årig kontrakt med de blå/gule fra Vestegnen.

Brøndby-cheftræner har gjort det ganske pænt, selvom klubben har solgt profiler som Dominik Kaiser, Hany Mukhtar og Kamil Wilczek. Han har nemlig satset på ungdommen.

Jesper Lindstrøm, Morten Frendrup, Andreas Bruus og Anis Slimane har alle fået et stort gennembrud under Niels Frederiksen, og derfor har flere fans skreget på en forlængelse af kontrakten.

Men Carsten V. Jensen er mere tilbageholden. Intet tyder på, at parterne i øjeblikket forhandler om en ny aftale – det til trods for, at den nuværende aftale udløber om blot otte måneder.

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

Niels Frederiksen blev som bekendt ansat før Carsten V. Jensen, hvorfor han ikke er Brøndby-fodbolddirektørens opfindelse, og noget tyder på, at ‘CV’ ikke vil have noget imod en udskiftning på trænerposten.

Det kan sende Niels Frederiksen mod Jylland og AaB. Tipsbladet spekulerer nemlig i, hvorvidt han er et emne i den nordjyske klub, der torsdag fik en opsigelse fra Jacob Friis af personlige årsager.

– På papiret passer han ganske fint til AaB. Han spiller med tre i bagkæden som AaB og gerne med et aggressivt pres, skriver tipsbladet.dk i deres ‘bud på en kommende AaB-træner’.

– Og hvorfor kan han så være et emne? Han har udløb til sommer i Brøndby, og der er ingen snak om en mulig forlængelse. Det kan selvfølgelig være, det udelukkende holdes internt, men AaB har allerede gjort det klart, at klubben er klar til at vente, hvis den får muligheden for at rekruttere den rigtige træner. Det kunne for eksempel være, at Niels Frederiksen skifter til AaB, når denne sæson er forbi, og at Peter Feher kører sæsonen færdig som AaB-træner, skriver mediet videre i deres spekulationer.

AaB har allerede ansat Peter Feher som midlertidig cheftræner, og hvis der opstår en mulighed for at hente Niels Frederiksen på en fri transfer efter sæsonen, kan det meget vel være løsningen for nordjyderne.

Niels Frederiksen blev forholdt sit snarlige kontraktudløb for nogle måneder siden, hvor han svarede følgende til bold.dk.

– Jeg lever i nuet og arbejder fra dag til dag i forhold til at gøre tingene endnu bedre. Selvfølgelig arbejder jeg med et langt sigt, men min kontrakt er ikke noget, der bekymrer mig, eller som jeg bruger energi på.

Niels Frederiksen og Brøndby IF spiller med i toppen af Superligaen i denne sæson, hvor de har fået 12 point efter sæsonens seks første kampe. Vejle B, SønderjyskE og FC Midtjylland fører ligaen med 13 point.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Er du klar til at hilse på Wilczek? ’Jeg er ikke fan af det’ – Se interviewet med BIF-profilerne her!

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top