The perfect guide to the casino

Efter FCK-kamp traf han beslutningen: AaB-træner fik dårlig samvittighed og ondt i maven

Jacob Friis fortæller, at han fik dårlig samvittighed og ondt i maven, da han kørte hjem fra Parken efter sejren over FC København for under to uger siden. Det var dér, han traf beslutningen om at trække sig.

Jacob Friis har trukket sig fra jobbet i AaB, fordi han ikke ønsker at arbejde sideløbende med sin datters kamp mod kræft.

Beslutningen blev offentliggjort i går, men han har selv vidst det i lidt over en uges tid. Han traf beslutningen på vej hjem fra AaB’s kamp mod FC København, som de vandt 1-2.

Læs også: Tweetet fra Kasper Fisker, som alle Brøndby-fansene elsker – Se det her

– Jeg har tænkt over det siden sommerferien, men da først vi startede op igen, så blev jeg suget ind i jobbet på ny. Men da jeg kørte hjem fra Parken efter sejren over FCK for nogle uger siden, og jeg igen havde dårlig samvittighed og ondt i maven over at være væk fra familien, så blev det klart for mig, siger Jacob Friis til Ekstra Bladet.

Jacob Friis fortalte torsdag i en pressemeddelelse, at hans datter Lunas sygdom ikke er forværret, men han ønsker at kæmpe kampen med hende, og derfor vil han være til stede.

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top