The perfect guide to the casino

Brænder 1. divisionen af: ‘Han minder mig om Falk’

Magnus Mattson har tur i den for Silkeborg i 1. divisionen, og hans cheftræner Kent Nielsen mener, at han minder om FC København-profilen Rasmus Falk.

Magnus Mattson sad ude i hele sidste sæson med en skade, men nu er offensivspilleren tilbage, og han spiller på et meget højt niveau hos Superliga-nedrykkerne.

Han er nemlig nummer ét på topscorerlisten med syv mål, og det får Kent Nielsen til at hylde sin målscorer. Han sammenligner ham endda med Rasmus Falk, som han har trænet i OB.

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

– Jeg synes, han minder om Rasmus Falk, som jeg også har haft. De er højt værdsat. I fodbold i dag er der mange velorganiserede forsvarshold, og så skal du have nogen, der kan noget på egen hånd. Magnus’ acceleration og evne til at få bolden, glide af på modstanderen og se de bittesmå åbninger er der ikke mange, der har, siger Kent Nielsen til Midtjyllands Avis.

Magnus Mattson har været kædet sammen med flere klubber, og han er ikke en dyr herre. Han har nemlig kontraktudløb i klubben efter sæsonen, så allerede fra årsskiftet kan han forhandle med interesserede klubber.

Kent Nielsen håber dog at kunne lukke en kontraktforlængelse med den 21-årige offensivspiller.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: SE SILKEBORG-STJERNEN LAVE ET HATTRICK MOD FREMAD AMAGER I VIDEOAFSPILLEREN ØVERST!

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top