The perfect guide to the casino

Jacob Friis: AaB-exit er med blødende hjerte

Det har ikke været nogen nem beslutning for Jacob Friis, at stoppe som cheftræner i Aab.

Aab offentliggjorde tidligere på morgenen, at Jacob Friis stopper som cheftræner i den aalborgensiske Superliga-klub som følge af sin datters sygdom, men det er med et blødende hjerte, at hovedpersonen siger farvel til posten Aab.

Det fortæller Jacob Friis til klubbens hjemmeside:

– Det er med et blødende hjerte, at jeg har truffet beslutningen om at trække mig som cheftræner i AaB, hvor jeg nydt rollen og samarbejdet med spillere, ledere og trænerkollegaer, siger Jacob Friis og fortsætter:

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

– Jeg elsker min familie, og jeg elsker AaB, som har været en del af mig, siden jeg var fire år, og jeg er stolt af at have været cheftræner i AaB, siger Jacob Friis, som samtidig fastslår, at datterens sygdom ikke er blevet forværret:

– Jeg vil gerne understrege, at der ikke er sket en forværring, men min familie og jeg er stadig i et forløb, hvor Luna kæmper en brav kamp for at komme sig helt efter sit transplantationsforløb. Hun har brug for mig, og jeg har brug for hende.

– Vi i familien har brug for hinanden, og vi skal igennem dette intakt. Cheftrænerjobbet er krævende og suger det meste af ens opmærksomhed, den opmærksomhed skal Luna og min familie have.

Læs også: Tweetet fra Kasper Fisker, som alle Brøndby-fansene elsker – Se det her

– Jeg vil ikke se på Lunas forløb og behandling fra afstand. Jeg er hendes far og jeg vil være hos hende og resten af familien, så selvom det har været en hård beslutning, så har det ikke været den sværeste, da familien er vigtigst.

– I store dele af forløbet har fodbolden været et frirum, hvor jeg kunne fokusere på noget andet, som jeg brænder for, men vi er nået til et sted, hvor prioriteterne vender forkert.

– Jeg vil gerne takke alle i og omkring AaB for samarbejde og opbakning og ønsker klubben alt det bedste fremover, slutter Jacob Friis, som nåede at stå spidsen for Aab i knap to år.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: PSG-keeper på dribletur: Tror han, det er FIFA?

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Læs også: Udtaget til A-landsholdet: Anis Slimane overvejer at give Danmark kniven

Læs også: Skuffet over mislykket Brøndby-skifte: Riza Durmisi med opsigtsvækkende Instagram-story

Læs også: N’Doye har afvist fem tilbud: Nu kan han være på vej mod chok-comeback til Superligaen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top