The perfect guide to the casino

Brøndby snuppede populær stjerne foran FCK: ‘Det viser, at Brøndby er de største i Danmark’

En ny sæson i E-Superligaen står for døren, og Alexander ‘Lillelys’ Laustrups skifte til Brøndby IF har været det store samtaleemne før sæsonen. Han var nemlig tæt på rivalerne fra FC København.

Den 3. november blændes der op for sæson fem i E-Superligaen, og forud for sæsonen har flere spillere skiftet klub.

Blandt andet har Brøndby IF fået tilgang af den 20-årige tidligere Lyngby-spiller Alexander ‘Lillelys’ Laustrup, og det har været en markant transfer i FIFA-verdenen.

Mere eller mindre samtlige E-Superligaspillere fortæller, at transferen af ‘Lillelys’ til Brøndby IF er den mest overraskende transfer forud for denne sæson, og det er der en helt specifik grund til.

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

Han var nemlig tæt på et skifte til rivalerne fra FC København, idet han har en tæt forbindelse til Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen. FCK-stjernen erkender, at det gør lidt ondt.

– Jeg har det lidt mærkeligt med, at han er skiftet til Brøndby IF. Det selvfølgelig ærgerligt, men han fortjener skiftet, siger ‘Marcuzo’.

I Brøndby IF bliver ‘Lillelys’ blandt andet holdkammerat med Frederik Fredberg, som mener, at transferen viser, at Brøndby IF er de største i E-sport i Danmark.

– Bare det, at han har valgt Brøndby over FC København, viser, at vi er de største i Danmark.

Se indslaget omkring den nyslåede Brøndby-spiller.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Brøndby ser sig selv som folkets klub, mens FCK er forretning: Kommentator reagerer på Jan Bechs sviner!

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top