The perfect guide to the casino

Ståle Solbakken planlagde sit FCK-exit: Dansk mestertræner skulle afløse ham

Ståle Solbakken havde lagt en plan for, hvem der skulle afløse ham som FC København-cheftræner.

Ståle Solbakken har været i FC København over to omgange, og han er et stort ikon hos de mangedobbelte danske mestre.

For lidt over et par uger siden blev han smidt ud på røv og albuer, og eventyret sluttede langt fra, som nordmanden selv havde håbet på.

B.T. erfarer nemlig, at den skaldede nordmand over flere omgange har udpeget sin egen afløser. Den danske mestertræner Kasper Hjulmand.

I foråret 2019 var FC København på vej mod endnu et dansk mesterskab, og på daværende tidspunkt havde Ståle Solbakken to år tilbage af sin FCK-aftale, og det var dér, han var begyndt at planlægge sin egen afløser.

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

Ståle Solbakken og Kasper Hjulmand har længe haft et godt forhold, mens Kasper Hjulmand også var på god fod med Johan Lange, der dengang var teknisk direktør i FC København.

De uofficielle snakke gik på, at Kasper Hjulmand skulle overtage for Ståle Solbakken i sommeren 2021, hvor nordmandens tidligere aftale løb til, men sådan blev det ikke.

Kasper Hjulmand takkede i sommeren 2019 ja til en aftale med DBU, mens Ståle Solbakken kort forinden forlængede med FC København, så hans aftale løb frem til 2023 – den nåede han dog slet ikke at fuldføre.

Men planen var klar. Ståle Solbakken skulle forlade FC København på toppen, og han skulle selv udpege sin afløser… men sådan blev det ikke.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: ‘FCK PRÆSENTERER HAM SOM CHEFTRÆNER INDEN PÅ MANDAG!’

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top