The perfect guide to the casino

Brøndby-forsvarer ville væk: Kunne ikke blive enig med ‘CV’

Brøndbys Anthony Jung bekræfter, at han var klar til at forlade klubben i det netop overståede transfervindue, men han kunne ikke blive enig med Carsten V. Jensen om et skifte. Og det har han det fint med.

Anthony Jung har ikke lagt skjul på, at han gerne vil hjem til Tyskland, og forsvarsspilleren var klar til at pakke sine ting og forlade Brøndby i løbet af transfervinduet, der lukkede den 5. oktober.

I et interview med 3point.dk fortæller han, at der var bejlere, som han fandt interessant.

– Der var noget interesse for mig fra nogle forskellige bejlere i Tyskland. Jeg var også interesseret, da jeg selvfølgelig gerne ville høre, hvad de kunne tilbyde. Jeg vil ikke lægge skjul på at jeg altid gerne har ville bevise hvad jeg kan i den tyske liga. Man ved selvfølgelig ikke hvornår det sker, men når der kommer et opkald fra Tyskland, så er jeg lydhør, siger han til fanmediet.

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

Carsten V. Jensen har dog hele tiden slået fast, at han ikke slipper Anthony Jung for peanuts, og Brøndbys fodbolddirektør måtte derfor give forsvarsspilleren besked om, at han ikke kunne skifte.

– Jeg havde nogle gode snakke med CV (Carsten V. Jensen, red.), og vi var begge to meget åbne omkring det. Men der kom ikke en løsning og det er jeg indforstået med. Økonomien skal også passe og det er et svært år på den front.

Det manglende skifte tager han med oprejst pande.

– Holdet tror på mig og det gør trænerne også. Det er stort og det skal man altid tage med i overvejelserne. Det hele er forløbet meget fint.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Frustrationen lyser ud af Lindstrøm: ‘Jeg har ikke meget at sige’!

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top