The perfect guide to the casino

Storaktionær undskylder, men forklarer sig: Derfor inviterede jeg ‘Don Ø’ til fodbold på Brøndby Stadion

Brøndbys storaktionær Torben Bjørn Christensen beklager, at han inviterede den tidligere FC København-boss Flemming Østergaard til fodbold lørdag aften på Brøndby Stadion.

Det skabte undren og vrede, da Flemming Østergaard var blandt de 500 tilskuere på Brøndby Stadion til topkampen mellem Brøndby IF og FC Midtjylland, der sluttede med en midtjysk sejr på 2-3.

Flere fans udtrykte på blandt andet Twitter, at de var færdige med at købe støttebilletter, hvis man lukkede en tidligere FC København-boss ind, og det får Brøndbys storaktionær Torben Bjørn Christensen til at reagere.

Det var nemlig ham, der inviterede ‘Don Ø’.

– Jeg beklager, hvis det her har fået nogle fans til at blive sure på mig. Jeg tænkte mig måske ikke om, siger han til B.T. og forklarer, hvorfor han inviterede den mangeårige FCK-chef.

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

– Jeg ville rigtig gerne give Ebbe en sidste ære ved, at Flemming Østergaard kom og deltog. Lørdag eftermiddag ringer han til mig, fordi han gerne ville til kampen, så han kunne vise Ebbe Skovdahl den sidste ære. Og så prøvede jeg at ringe ud for at høre, om der var nogen, der eventuelt ikke kunne komme. Vi plejer i bestyrelsen gerne at give vores pladser fri til supportere, fordi vi har en megastor opbakning fra dem, og så var jeg så heldig, at der var en plads.

Han slutter interviewet af med endnu en undskyldning, og han slår fast, at han er ked af den uheldige invitation.

– Jeg er rigtig ked af det. Det var slet ikke sådan ment, og jeg kan sgu godt forstå det.

Der blev solgt over 6000 støttebilletter til kampen mod FC Midtjylland. Hver billet kostede 100 kroner, og var altså ren støtte til den blå/gule klub fra Vestegnen i den pressede coronapandemi.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: DRAMA PÅ BRØNDBY STADION! Det her skal der simpelthen sættes en stopper for lige med det samme, ellers har de ikke en chance’

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top