The perfect guide to the casino

Kvist forklarer: Derfor stod jeg på sidelinjen med Hjalte Bo mod AaB

Det skabte undren, da William Kvist agerede assistenttræner for FC København i forrige rundes nederlag til AaB. Nu forklarer han, hvorfor han var at finde på bænken.

Det lignede en stor rodebutik, da FC København tabte med 1-2 til AaB i forrige runde i Hjalte Bo Nørregaards første kamp som midlertidig træner.

Ved sin side havde han ansvarlig for den sportslige sektor William Kvist, og det skabte stor undren, at han skulle sidde på bænken til opgøret som en form for assistenttræner.

William Kvist fortalte efter søndagens kamp mod AGF, hvor han var henvist til tribunen, at han var med på bænken i Hjalte Bo-premieren for at hjælpe den nye mand ved roret.

– Jeg sad der (på bænken red.), fordi Hjalte kun havde været der i to dage. Jeg ved godt, at Hjalte kender Parken, men det var lige for at være med omkring spillerne og tættere på tingene, siger William Kvist til bold.dk.

FC København fik søndag tre vigtige point, da de slog AGF med 0-1 på udebane. Jonas Wind blev kampafgørende med sin scoring kort inde i kampen, hvilket du kan se i videoafspilleren øverst.

Med sejren over AGF har FC København seks point op til førstepladsen.

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top