The perfect guide to the casino

Avis afslører detaljerne: Derfor vragede Niels Frederiksen utilfreds Simon Hedlund

Simon Hedlund blev vraget til storkampen mod FC Midtjylland, og nu afslører Ekstra Bladet detaljerne bag det opsigtsvækkende valg.

‘Simon Hedlund glider ud af truppen…’

Sådan lød det på Brøndbys hjemmeside før lørdagens kamp mod FC Midtjylland, men der kunne lige så godt have stået, at svenskeren blev vraget, fordi han havde attitudeproblemer.

For det var præcis derfor, han blev smidt ud på tribunen. Det afslører Ekstra Bladet mandag morgen i deres plus-univers.

Simon Hedlund havde torsdag fået at vide, at han skulle starte kampen mod FC Midtjylland på bænken, og det tog han ikke pænt, og han var efterfølgende meget utilfreds med beslutningen.

Til den efterfølgende træning fredag valgte han at træne sløset og dårligt, hvilket fik Niels Frederiksen til at reagere. Derfor besluttede Brøndby-træneren helt at pille ham ud af truppen.

Avisen kan samtidig afsløre, at det ikke er første gang, at Simon Hedlund gør sig upopulær hos sine holdkammerater og trænerstaben. Tidligere har han også vist en mindre god attitude.

Niels Frederiksen udtalte følgende i forbindelse med fravalget af Simon Hedlund.

– Jamen, det er en sportslig vurdering, altså. Vi har stor konkurrence i truppen, og jeg har vurderet, at der er nogen, der har vist sig lidt bedre frem her på det sidste, end Simon har fået gjort, æh… Og der er sådan set ikke noget i det, der er ikke noget dramatik i det, siger han til Ekstra Bladet.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Lagde du mærke til det? Udskiftede FCM-stjerner så voldsomt utilfredse ud trods sen sejr!

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top