The perfect guide to the casino

Niels Frederiksen vil ikke ud med sandheden: Derfor var Simon Hedlund ikke med mod FC Midtjylland

Der går stærke rygter om, at Simon Hedlund ikke var med i lørdagens Superliga-brag mod FC Midtjylland af disciplinære årsager. Niels Frederiksen vil ikke forklare den hele sandhed.

Simon Hedlund har været en fast mand i Brøndby-truppen i hele sin Brøndby-tid, men lørdag aften var han ikke med mod FC Midtjylland på trods af, at han var skadesfri.

Brøndby IF oplyste på klubbens hjemmeside, at han ‘gled ud af truppen’, men Ekstra Bladet erfarer, at der ligger disciplinære årsager bag den overrraskende beslutning.

Avisen skriver, at svenskeren ikke har været særlig aktiv til træningen efter nederlaget til SønderjyskE i sidste uge, og derfor fik han en intern straf ved at måtte se kampen fra tribunen.

Niels Frederiksen begrunder det i første omgang med, at konkurrencen er meget stor på holdet – det til trods for, der ikke var nogen angriber på bænken.

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

– Jamen, det er en sportslig vurdering, altså. Vi har stor konkurrence i truppen, og jeg har vurderet, at der er nogen, der har vist sig lidt bedre frem her på det sidste, end Simon har fået gjort, æh… Og der er sådan set ikke noget i det, der er ikke noget dramatik i det, siger han til Ekstra Bladet.

Han erkender dog senere i interviewet, at Brøndby-angriberens spil til træning ikke har været imponeret. Men en straf, er der ikke tale om.

– Nej, det er ikke en disciplinær straf på den måde. Jeg har bare vurderet, at der er nogen, der har vist sig bedre frem i ugens løb, end han har gjort, og så risikerer man at komme uden for truppen, fordi vi har en trup med stor konkurrence på alle positioner.

Niels Frederiksen har dog forklaret til Simon Hedlund, hvorfor han ikke var med i opgøret.

SE HØJDEPUNKTER FRA BRØNDBY 2 – 3 FC MIDTJYLLAND I VIDEOAFSPILLEREN ØVERST!

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top