The perfect guide to the casino

Zorniger afslog Brøndby-tilbud – Men så kom åbenbaringen

Alexander Zorniger afslog i første omgang et kontrakttilbud fra Brøndby IF, men han endte med at ombestemme sig, og det priser han sig lykkelig for den dag i dag.

Alexander Zorniger skrev i 2016 kontrakt med Brøndby IF, og det var Troels Bech, der lokkede den tyske cheftræner til den københavnske Vestegn.

Der skulle dog en del overtalelse til. Det fortæller Alexander Zorniger i et længere interview med tyske Spox.

– Jeg havde også bekymringer i starten, for jeg kunne ikke tale dansk, og jeg ville ikke have, at det skulle ligne, jeg ville væk fra Tyskland. Da jeg talte med Troels Bech første gang i København, sagde jeg også, at jeg ikke ville arbejde for Brøndby. Men han gav ikke op, siger Alexander Zorniger.

Den tyske cheftræner vendte dog tilbage til en samtale nummer to med Brøndby IF, og der gik det op for ham, at han skulle til klubben.

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

– Jeg kom så tilbage til en anden samtale med min nuværende kone, og solen skinnede, og jeg fik på en eller anden måde den samme hjemlige følelse, som da jeg kørte gennem Leipzig første gang.

Alexander Zorniger forelskede sig i København, og han og den har nærmest været uadskillelig siden Brøndby-skiftet.

Over et år efter fyringen i Brøndby IF er han fortsat bosat i København med sin kone og to børn, som blev født i Danmark.

Han havde aldrig turde drømme om, at Brøndby IF ville komme til at betyde så meget for ham.

– Vi blev forelskede i København, men vi vidste ikke på det tidspunkt, hvor meget klubben klubben og fansene ville berige vores liv.

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top