The perfect guide to the casino

Per Frimann kaster nyt navn på bordet: Han skal træne FC København

FC København mangler en ny cheftræner, og Stig Tøfting mener, at klubben bør gå efter David Nielsen. Per Frimann kaster et andet navn på bordet.

FC København har fyret Ståle Solbakken, og klubben leder nu efter en ny cheftræner, som kan tage over på permanent basis.

Der har været nævnt navne som Bo Svensson, Christian Poulsen og David Nielsen, og sidstnævnte går Stig Tøfting også med.

Per Frimann derimod bringer et nyt navn på banen. Et såkaldt ‘dark horse’, som han selv beskriver det.

– Jeg tror, at Jon Dahl kunne være en af de trænere, der kunne tage opgaven og flytte klubben. Han har erfaring fra landsholdsfodbold og også en af skandinaviens største klubber, siger han i indslaget, som du kan se i videoafspilleren øverst.

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

Jon Dahl Tommasson er i dag træner for Malmö FF, og Per Frimann medgiver, at den ikke ligger lige til højrebenet, da man skal købe danskeren fri.

– Det er en dyr løsning, for han skal købs fri, mens Ståle også skal have penge for at stoppe…, konkluderer TV3 Sport-eksperten slutteligt.

Hjalte Bo Nørregaard stod i går i spidsen for FC København for første gang siden fyringen af Ståle Solbakken. Det endte med et nederlag på 1-2 til AaB.

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top