The perfect guide to the casino

Var brandvarm og på vej til FCK i rekordhandel: Ham fik Brøndby ikke nok millioner for

Brøndby IF kunne have solgt Simon Tibbling i en rekordhandel, men de blå/gule endte i stedet med at skyde ham til hollandsk fodbold for et småbeløb.

Brøndby IF har haft svært ved at levere de helt store salg, og det er den svenske midtbanespiller Simon Tibbling et glimrende eksempel på.

I 2018 bød FC København omkring 20 millioner kroner på Brøndby-profilen, som også var i høj kurs hos FC Midtjylland, der dog bød en del mindre.

I det netop overståede transfervindue blev han så solgt til FC Emmen, og det var for en pris, der var langt under, hvad der blev budt to år tidligere.

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

Omkring tre-fire millioner indkasserede Brøndby i transfersum på den vævre midtbanespiller, og man havde håbet på at få mere for en spiller som ham.

Det erkender Jan Bech Andersen i et langt interview med bold.dk.

– Man vil jo altid gerne have noget mere. Han er endnu en super gut i en god fodboldalder. Han er meget dedikeret, siger Brøndbys storaktionær.

Jan Bech Andersen glæder sig dog over, at en så god spiller som Tibbling får lov til at folde sig ud på grønsværen og ikke på bænken, som det var tilfældet i den sidste tid i Brøndby.

– Han fortjener også at få noget fast spilletid og et stabilt forløb i stedet for at være ind og ud af et hold her. Han har helt klart kvaliteterne.

26-årige Simon Tibbling har to år tilbage af sin aftale hos FC Emmen.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Kyniske Brøndby stryger til tops med sejr over Horsens – se højdepunkterne her!

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top