The perfect guide to the casino

Sviatchenko vil tale med FC Midtjyllands ledelse: Vi bør droppe Dubai

FCM-anfører Erik Sviatchenko vil have droppet den årlige tur til Dubai.

FC Midtjylland har i mange år taget en træningstur til Dubai i vintermånederne, men står det til FCM-anfører Erik Sviatchenko vil den tradition blive droppet. Han har således tænkt sig at snakke med ledelsen omkring turen.

– Nu står jeg i en rolle som anfører, hvor jeg helt sikkert vil spørge klubben, om det virkelig er noget, vi skal blive ved med at gøre, for vi er jo nødt til at efterleve det, vi siger.

– Jeg kan da godt se, hvordan det for nogle kan se ud, at vi på den ene side kører gode projekter i FCM Samfund og så samtidig tager til Dubai og glemmer menneskerettighederne. Det skal vi tænke over, siger Sviatchenko til Politiken ifølge Ritzau.

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

Her i dag har FC Midtjylland meddelt, at Erik Sviatchenko bliver en del af bestyrelsen i FCM Samfund, og det er noget som han i den grad glæder sig over.

– Det er næsten som en drøm for mig at træde ind i FCM Samfunds bestyrelse. For det første er det en klar udmelding om, at jeg altid vil være en del af FC Midtjylland, og for det andet er dette en fantastisk mulighed for at gøre en forskel i vores samfund.

– Vi ved at sport har en helt fantastisk power i forhold til at forene mennesker og skabe fællesskab for alle. Mange undersøgelser viser, at fysisk aktive børn og unge oplever forbedringer i deres skolearbejde, adfærd og mentale sundhed.

Læs også: Tweetet fra Kasper Fisker, som alle Brøndby-fansene elsker – Se det her

– Efterhånden som verden bliver mindre, bliver fodbold større, hvilket gør vores handlinger uden for banen vigtigere og vigtigere. Jeg vil være med til at gøre en forskel for de mennesker, som FCM Samfund hjælper.

– FCM Samfund er det mest ambitiøse og integrerede samfundsprogram oprettet af en Superligaklub, og det betyder utrolig meget for både mig og min familie, at jeg bliver en vigtig del af dette, siger Sviatchenko til fcm.dk.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: FCM- boss: ‘Stor interesse for Ronnie Schwartz – Derfor kom Sviatchenko ikke afsted’.

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Læs også: Udtaget til A-landsholdet: Anis Slimane overvejer at give Danmark kniven

Læs også: Skuffet over mislykket Brøndby-skifte: Riza Durmisi med opsigtsvækkende Instagram-story

Læs også: N’Doye har afvist fem tilbud: Nu kan han være på vej mod chok-comeback til Superligaen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top