The perfect guide to the casino

På blokken i Europas største klubber: ‘Den nye Roberto Carlos’ er mange millioner værd

Hvem er Brøndbys nye spiller, som snart kan få sin debut i gult? Det er en offensiv back, som før har været på blokken i Europas største klubber.

Brøndby IF fuldførte på Deadline Day købet af FC Basels reserveback Blas Riveros, som blev udstyret med en fire-årig aftale i klubben.

Et relativt ukendt navn, da han poppede op på klubbens hjemmeside, men en hurtig research viser, at Brøndby IF efter alt at dømme har gjort et kup.

Den 22-årige venstreback bliver i paraguayanske medier beskrevet som en offensiv back med fart over feltet.

Det viser nedenstående video også, hvor han scorer i en Champions League-kamp for FC Basel mod Benfica tilbage i 2017, da han var kun 19 år.

Carsten V. Jensen har punget ud med omkring en halv million kroner for den sydamerikanske back, der for fast mand for det paraguyanske landshold.

Ja, 500.000 danske kroner. Det ER et røverkøb. Næsten uanset hvordan han præsterer i Danmark, kan Brøndby IF sælge ham videre og profitere på ham.

Spanske medier har tidligere skrevet, at han har været højt på blokken i FC Barcelona, og selvom han blot var 18 år, da de rygter startede, er det velvidende om, at han kan noget ekstraordinært – noget der ikke er set i Brøndby siden Riza Durmisi.

Kort efter købet af Blas Riveros blev det også skrevet, hvordan Chelsea allerede i januar i år overvejede at købe ham i stedet for Ben Chilwell. En mand, der blev handlet for 500… millioner kroner!

FC Barcelona og Chelsea er ikke de eneste. Benfica og Manchester United har også bejlet til hans underskrift.

Og så har han Champions League-kampe på CV’et. Blandt andet har han spillet for FC Basel mod Manchester City, hvor han præsterede på et højt niveau.

Et så højt niveau, at Sky Sports lavede en artikel om ham, hvor de spurgte, om han var den næste ‘Roberto Carlos’. Læs artiklen fra det engelske medie her.

Tilbage til det med interessen og pengene. Det er nemlig næppe planen, at Blas Riveros spiller i Brøndby IF til hans kontrakt udløber i 2024.

Carsten V. Jensen vil lave en stabil mønt på ham, og der er også gode forudsætninger for det. Med henblik på den pris, der blev betalt, kan man næsten kunne profitere på ham.

Det velansete transfermedie transfermarkt har også allerede givet hans markedsværdi et godt hak op, så han nu står til at være omkring 15 millioner kroner værd – til trods for, at han blev handlet for en halv million for få uger siden.

Blas Riveros ligner et af de bedre køb, og tiden vil vise, hvor længe han er der, og hvor mange kroner han kan indbringe den trængte kasse på Vestegnen.

FAKTA OM BLAS RIVEROS
Født: 3. februar 1998 (22 år)
Land: Paraguay
Højde: 1,78m.
Position: Venstreback
Kontraktudløb: 30.06.2014

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Brøndby ser sig selv som folkets klub, mens FCK er forretning: Kommentator reagerer på Jan Bechs sviner

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top