The perfect guide to the casino

Riza Durmisi fortsætter på Instagram: Afslører helt nye detaljer om misset Brøndby-skifte

Riza Durmisi er ikke imponeret over sin tidligere klub Brøndby IF, og den danske venstreback fortsætter med at rase ud på Instagram.

Riza Durmisi ville gerne have været hjem til Brøndby IF, men Carsten V. Jensen præsenterede i stedet Blas Riveros på en fire-årig aftale.

Det fik Riza Durmisi til at rase ud. Ikke kun fordi Brøndby IF hentede en anden, men i stedet det faktum, at han ikke blev informeret herom.

Venstrebacken fortalte nemlig, at han havde afvist adskillige klubber for Brøndby IF, hvilket du kan læse mere om ved at klikke her.

Efter de mange skriverier om Riza Durmisi har han fået mange beskeder på de sociale medier, som han flittigt har besvaret.

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

Da han bliver konfronteret med, at Brøndby IF aldrig ville kunne betale 70 procent af hans enorme løn fra SS Lazio, skrev han køligt følgende på Instagram.

– Du er helt væk. Læs ordentligt efter. Det handler ikke om løn. Men situationen.

Ydermere bliver der skrevet fra en Brøndby-fan, at det ikke ville give mening at leje en spiller i ni måneder for så at sende ham hjem.

Det var dog heller ikke dét, der var på tegnebrættet, afslører Riza Durmisi på sin Instagram-profil.

– Selvfølgelig var der videresalg på. Det var ikke bare leje og så tilbage, skriver han videre og afslører dermed noget, som ikke har været fremme i pressen.

Det har nemlig hele tiden forlydt, at SS Lazio ville udleje ham for hele sæsonen til Brøndby IF, hvorefter han så skulle tilbage til Italien.

Det lader i stedet til, at Brøndby IF ville få en bid af kagen, hvis han blev solgt stort i sommeren 2021 – eller at Brøndby havde fået en flot købsklausul på ham.

Du kan læse Instagram-tråden her, hvor Riza Durmisi svarer igen på Brøndby-fansenes kommentarer.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: TV3 SPORT-EKSPERTER MENER, AT BRØNDBY BØR KØBE SUPERLIGA-STJERNE – ELLER RIZA DURMISI!

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top