The perfect guide to the casino

Durmisi var slet ikke tæt på Brøndby-skifte: Nu taler Niels Frederiksen ud

Cheftræner Niels Frederiksen sætter nu også ord på hele den turbulente sag.

Riza Durmisi var tidligere på ugen ude med voldsomme beskyldninger mod Brøndby, som han anklagede for, at have løbet fra en aftale – endda uden at informere ham, men det er altså en helt anden holdning, som brøndby-træner Niels Frederiksen har til sagen.

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

Det fremgår i Brøndby-podcasten Den Gamle Hytte, hvor han fortæller, at Riza Durmisi slet ikke var tæt på et Brøndby-skifte:

– Han har været nævn på et tidspunkt, det har han da, og jeg tror da også, at der har været en dialog, men som jeg har forstået det, var den ret kort, fordi der var nogle ting, der gjorde, at det ikke var ret realistisk.

Læs også: Tweetet fra Kasper Fisker, som alle Brøndby-fansene elsker – Se det her

– Jeg kender jo Riza rigtig godt, og han er utvivlsomt en dygtig spiller, men der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed, før sådanne ting kan lade sig gøre. Det kunne det så ikke her, og det er så sådan, det er, siger Niels Frederiksen i Den Gamle Hytte, mens han samtidig løfter sløret for, at han ikke rigtig har været inde over hele processen, hvilket han formentlig havde været, hvis en transfer var oppe over:

– Jeg har ikke været så meget inde i processen, så jeg kan ikke rigtig udtale mig om det, men jeg synes selvfølgelig, det er ærgerligt, når den slags sker. Men det er ikke mit indtryk, at det har været sådan rigtig tæt på, som jeg har opfattet forløbet, siger han.

26-årige Riza Durmisi må grundet sit manglende klubskifte nu tage til takke med en plads blandt reserverne i Serie A-klubben Lazio, hvor han ikke indgår i klubbens planer, og det forventes derfor også, at han skifter klub til januar.

Et Brøndby-comeback bliver dog ikke aktuel lige foreløbigt. Der er nemlig én bestemt person, der skal forlade Vestegnen, før han har tænkt sig at vende tilbage.

Den historie kan du læse mere om her.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Drama i Parken: Uhre sikrer BIF-sejr i 93. minut – Se målet her!

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Læs også: Udtaget til A-landsholdet: Anis Slimane overvejer at give Danmark kniven

Læs også: Skuffet over mislykket Brøndby-skifte: Riza Durmisi med opsigtsvækkende Instagram-story

Læs også: N’Doye har afvist fem tilbud: Nu kan han være på vej mod chok-comeback til Superligaen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top