The perfect guide to the casino

ENDELIG! CV åbner op efter voldsom kritik: Derfor hentede vi ikke Riza Durmisi

Brøndbys direktør, Carsten V. Jensen, åbner endelig op for hele Riza Durmisi-sagen.

De seneste dage har der udspillet sig et kaotisk sag på Vestegnen omhandlende den manglende transfer af Riza Durmisi, som efterfølgende har fået hovedpersonen til at lange kraftigt ud efter ledelsen i Brøndby.

Den historie kan du læse mere om her.

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

Nu giver Carsten V. Jensen dog endelig sit besyv på hele sagen i podcasten “Brøndby Lyd”, hvor han blandt andet fortæller, at han ikke kunne sætte flueben ved hverken det sportslige, økonomiske eller timingmæssige i forbindelse med en eventuel transfer af den tidligere landsholdsspiller:

– Jeg kan måske godt forstå det (at Durmisi er skuffet, red.). Han bød sig til, og vi har sagt, at vi gerne ser tidligere Brøndby-spillere tilbage. Det, der samlet set er i det, er, at det sportsligt, økonomisk og timingmæssigt skal passe, og der er ikke nogle af de tre, man kan sætte et flueben ved. Det er derfor. Så stopper det der, siger CV til podcasten Brøndby Lyd og fortsætter:

Læs også: Tweetet fra Kasper Fisker, som alle Brøndby-fansene elsker – Se det her

– Riza har ikke spillet mange minutters fodbold det seneste år, så det ville tage et stykke tid. Der var ikke udsigt til en aftale, der rakte ud over ni måneder, og så er der en økonomi, som er astronomisk at løse. Så ingen af boksene kunne hakkes af, lyder det fra CV, der godt er klar over, at der er mange Brøndby-fans, som gerne så Durmisi tilbage på Vestegnen:

– Men selvfølgelig er det jo svært at håndtere, for jeg ved godt, at der er rigtig mange, der gerne ser den udgave af Riza, som man sendte af sted, tilbage på Brøndby Stadion. Men det bliver ikke i denne omgang.

– Opgaven er ikke at tilfredsstille, hvem det nu måtte være. Det er at gøre det bedst mulige for Brøndby på den korte- og lange bane, og nogle gange er der nogle omkostninger ved det. Så må jeg tage de øretæver, der følger med. Nogen skal jo i sidste ende stå på mål for det, vi foretager os, slutter Brøndbys direktør.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Fra bolddreng til månedens unge spiller: ‘Jeg er Brøndby-dreng – jeg er sindssygt glad’.

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Læs også: Udtaget til A-landsholdet: Anis Slimane overvejer at give Danmark kniven

Læs også: Skuffet over mislykket Brøndby-skifte: Riza Durmisi med opsigtsvækkende Instagram-story

Læs også: N’Doye har afvist fem tilbud: Nu kan han være på vej mod chok-comeback til Superligaen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top