The perfect guide to the casino

Efter Durmisi-udbrud: Jan Bech taler ud

Jan Bech Andersen ærgrer sig over, at man ikke kunne komme i mål med Riza Durmisi, men økonomien var for svær at få til at hænge sammen.

Brøndby IF var tæt på at hente Riza Durmisi i sommerens transfervindue, men den danske venstreback fik en lang næse, da de blå/gule i stedet hentede Blas Riveros.

Det fik Riza Durmisi til at rase ud i et Instagram-opslag og i B.T.’s spalter.

Jan Bech Andersen, der længe har ønsket venstrebacken, og som var klar til at spæde til økonomisk, taler nu ud om dramaet omkring Riza Durmisi.

– Naturligvis har der været kontakt, og vi har prøvet at strække os så meget, som vi nu kunne. Men som enhver anden klub med respekt for sig selv, så arbejder vi med forskellige muligheder, og det kræver jo også, at den klub vil lade ham gå, og det spiller ind, om man får løn med og så videre, siger Jan Bech Andersen til bold.dk.

Ifølge Riza Durmisi ville han gå 30 procent ned i løn, mens Lazio ikke krævede en sum for at leje ham. Alligevel ville prisen blive for høj, hvilket du kan læse her.

Jan Bech Andersen glæder sig over, at Riza Durmisi var klar til at komme tilbage, men han fortæller også, at økonomien er skyld i, at det ikke blev til noget.

– Det er selvfølgelig dejligt at høre, at han gerne ville tilbage. Men det er altså også de muliges kunst her. At finde balancen i økonomien, og hvad der er muligt. Det kunne vi ikke her, siger han videre.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Durmisi raser mod Brøndby: ‘Hvor pinligt er det lige – vi havde en aftale’!

Læs også: CV lavede kontroversiel transfer: Èn FCK’er blev han ‘nægtet’ at hente

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top