The perfect guide to the casino

CV lavede kontroversiel transfer: Èn FCK’er blev han ‘nægtet’ at hente

Carsten V. Jensen hentede Andrija Pavlovic i sommerens transfervindue, og Brøndby-bossen rådførte sig, før kontrakten lå klar.

Brøndby IF lavede en kontroversiel transfer, da de hentede den tidligere FC København-angriber Andrija Pavlovic, som skrev fire år med de blå/gule.

Den serbiske angriber fik en blandet modtagelse på Vestegnen, men i starten var det overvejende negative beskeder, der kom omkring skiftet.

Læs bare her: DERFOR vil Brøndbys fans ikke byde Pavlovic velkommen!

Siden kom der dog flere positive tilkendegivelser, og Carsten V. Jensen var klart bevidst om, at transferen ville medføre blandede kommentarer blandt fansene.

Han fortæller, at han inden transferen rådførte sig hos Brøndbys kommunikationschef, Christian Schultz.

– Det første, jeg gjorde, var lige at gå op til Christian Schultz (Brøndbys kommunikationschef, red,) og spørge, hvordan folk ville reagere på det, siger Carsten V. Jensen til Brøndby Lyd.

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

Han fik dog accept til købet, men der var én FC København-spiller, som ikke ville være velkommen på Vestegnen – under nogen omstændigheder.

– Han sagde ”så længe det ikke er Zanka, så går det nok”. Der er selvfølgelig en grænse for, hvad vi kan byde fansene, siger Brøndbys fodbolddirektør.

Andrija Pavlovic har endnu sin debut til gode for Superligaens førerhold, Brøndby IF. Den forventes han at få efter landsholdspausen.

VIDEO ØVERST I VIDEOAFSPILLEREN: TV3 SPORT-EKSPERTER SNAKKER TRANSFER: HVORFOR HENTEDE BRØNDBU HAM IKKE!?

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top