The perfect guide to the casino

30 procent ned i løn: Her er monster-lønnen, som Brøndby skulle betale Durmisi

Brøndby IF sidder på et stramt lønbudget, og derfor var Riza Durmisi alt for dyr. Selv er venstrebacken både uforstående og meget skuffet.

Brøndby IF og Riza Durmisi blev rygtet sammen i sommerens transfervindue, men den danske venstreback endte ikke på Vestegnen.

Han var dog klar til at trække den gule Brøndby-trøje over hovedet, for i et langt interview med B.T. har han udtalt, at han var klar til en stor lønnedgang.

– Jeg troede, at Brøndby var i hus, for de skulle ikke betale noget for at leje mig, kun min løn. Jeg var endda klar på at gå 30 procent ned i løn, for at det skulle ske. Så når jeg bliver sur, er det, fordi vi havde en aftale, men ingen skriver til mig om, at det ikke bliver til noget, desværre. Jeg havde holdt andre klubber hen for Brøndbys skyld, sagde han onsdag til B.T.

Selvom venstrebacken var klar til at gå betydeligt ned i løn, så var det helt umuligt for klubben at få råd til ham – også selvom de ikke skulle betale en sum for at leje ham.

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

Ekstra Bladet beretter nemlig, at Riza Durmisi scorer 17 millioner kroner årligt i Lazio. 30 procent af den løn betyder, at Brøndby IF skulle finde 11.900.000 kroner over det næste år.

Af den pris kan så trækkes lidt fra, idet lejeaftalen oprindeligt ville slutte ved udgangen af juni, men det er stadig langt over, hvad Brøndby kan betale.

Det forklarede Carsten V. Jensen også til Brøndby Lyd, hvilket du kan læse mere om her.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: BIF-profil: ‘Var i sommerhus med kæresten – Troede at Wilczek-transfer var en joke’!

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top