The perfect guide to the casino

Riza Durmisi RASER mod Brøndby i langt interview: Én person bliver lagt for had

Riza Durmisi er alt andet end tilfreds med ledelsen i Brøndby.

En turbulent sag har udspillet sig mellem Riza Durmisi og Brøndby IF de seneste par dage. På sidstedagen af transfervinduet forventede venstrebacken nemlig, at han ville gennemføre et skifte til sin tidligere klub, men det blev altså ikke tilfældet.

Brøndby hentede i stedet venstrebacken Blas Riveros i Basel, og det fik efterfølgende Riza Durmisi til at reagere på Instagram med et sort billede med teksten “BIF” og en tommelfinger nedad.

Læs også: Kommende storhandler: Juventus kigger mod Brøndby IF

Nu fortæller hovedpersonen selv i et langt interview med B.T, hvad der fik ham til at reagere som han gjorde:

– Jeg havde en aftale med klubben, indtil jeg i medierne finder ud, at de har skrevet under med en anden spiller, og det er der, at det knækker for mig. At de ikke engang informerer mig. Det er ikke måden at behandle en person, som har lagt sit liv i klubben, siger Riza Durmisi og fortsætter:

– Jeg troede, at Brøndby var i hus, for de skulle ikke betale noget for at leje mig, kun min løn. Jeg var endda klar på at gå 30 procent ned i løn, for at det skulle ske. Så når jeg bliver sur, er det, fordi vi havde en aftale, men ingen skriver til mig om, at det ikke bliver til noget, desværre. Jeg havde holdt andre klubber hen for Brøndbys skyld, tilføjer han, mens han samtidig langer ud efter én bestemt person i ledelsen, som han dog ikke vil navngive:

Læs også: Tweetet fra Kasper Fisker, som alle Brøndby-fansene elsker – Se det her

– I sin tid forlængede jeg min kontrakt med Brøndby, for at den kunne tjene penge på mig. Når fansene snakker om loyalitet og lønbudget, skal de vide, at jeg ville gå 30 procent ned i løn, og vi havde en aftale med klubben. Men der er nogen i ledelsen, der kun ønsker sit eget bedste og ikke tænker på klubben, raser Durmisi, som heller ikke vil uddybe, da B.T spørger indtil, hvem denne person er:

– Det må folk selv finde ud af. Der er nogen, der bare kommer til klubben og får ejerfornemmelse, lyder de hårde ord fra Riza Durmisi, som dog samtidig understreger, at hans loyalitet fortsat ligger hos Brøndby, selvom han ikke længere følger dem på Instagram:

– Folk skal ikke tvivle på min loyalitet over for Brøndby, og de rigtige folk ved, hvor meget jeg har lagt i aktieemissionen, men før jeg kommer tilbage, skal én i ledelsen væk, og det er kun for Brøndbys bedste, at jeg siger det her uddyber Durmisi, mens han samtidig understreger, at et Brøndby-skifte til vinter ikke er aktuelt:

– Jeg skifter klub til vinter. For at spille og også for at have en chance for at komme med til EM. Og nej, du behøver ikke spørge om det, jeg kommer ikke til Brøndby til vinter, slutter Riza Durmisi.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Fra bolddreng til månedens unge spiller: ‘Jeg er Brøndby-dreng – jeg er sindssygt glad’.

Læs også: Instagram-kongen fortsætter: Jan Bech poster guldmedalje-emoji på sin profil

Læs også: Udtaget til A-landsholdet: Anis Slimane overvejer at give Danmark kniven

Læs også: Skuffet over mislykket Brøndby-skifte: Riza Durmisi med opsigtsvækkende Instagram-story

Læs også: N’Doye har afvist fem tilbud: Nu kan han være på vej mod chok-comeback til Superligaen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top