The perfect guide to the casino

Riza raser – Men det var ALDRIG en mulighed at vende tilbage til Brøndby IF

Riza Durmisi ville tilsyneladende gerne hjem til Brøndby IF, men Carsten V. Jensen gik ikke på kompromis med sin lønpolitik.

Carsten V. Jensen er iskold. Brøndbys fodbolddirektør rykker sig ikke en millimeter i forhold til sin lønpolitik.

Det blev allerede klart efter sidste sæson, hvor man skippede fan-favoritten Kasper Fisker for at spare hans løn.

Nu er det endnu engang kommet til syne. Riza Durmisi var klar til at tage hjem til Vestegnen, og han er tilsyneladene rasende over, at det ikke er sket, hvilket du kan læse mere om her.

Men det var aldrig aktuelt med Riza Durmisi i Brøndby IF. Ekstra Bladet skriver, at Carsten V. Jensen ikke var i nærheden af at kunne finde midler til at finansere den enorme løn.

Riza Durmisi får en nettoløn på ti millioner kroner årligt i Lazio, og hvis Brøndby IF skulle betale bare halvdelen af den, ville det vride hele lønbudgettet for venstrebacken.

Læs også: Latterliggør sig selv: Jan Bech er som en 14-årig knægt fra Brøndby Strand

Carsten V. Jensen ville uden tvivl gerne se den tidligere landsholdsback danse op og ned af venstreflanken, men hvis der er én ting, han ikke giver sig på, er det det økonomiske.

Riza Durmisi havde formentlig forventet, at hans hjerteklub ville gøre en større indsats for at få ham hjem, og derfor gik han i dag på Instagram for at udtrykke sin utilfredshed.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: KEP SÆTTER BRØNDBY-SPILLERE PÅ RUNDENS HOLD!

Læs mere her.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top