The perfect guide to the casino

Jan Bechs vilde fødselsdagsgave: Sådan blev den største spiller i klubbens historie sikret

Den tidligere Brøndby sportsdirektør Per Rud fortæller, hvordan klubben fik Daniel Agger retur til Vestegnen i august 2014.

Brøndby IF smed en transferbombe af de store tilbage i august 2014, da man præsenterede Daniel Agger på en to-årig kontrakt.

Liverpools viceanfører og landsholdets anfører var klubbens største signing nogensinde, og Per Rud udtalte følgende i forbindelse med skiftet:

Læs også: Riza Durmisi flirter med Brøndby-comeback – Se billederne her

– Vi skriver historie i dag med tilgangen af Daniel Agger. Jeg synes ikke, at det er en overdrivelse at sige, at det er den største spiller, der gennem tiden er hentet til Superligaen, og som nu igen skal betræde græsset på Brøndby Stadion i en gul trøje.

I et dugfrisk interview med DPLAY i ‘Superligahjørnet’ fortæller han, hvordan det gik til, da man hentede klubikonet hjem fra en af verdens bedste klubber.

– Jamen, Jan (Bech Andersen red.) sagde, om jeg godt kunne tænke mig at få Daniel Agger tilbage. Og hvem kunne ikke tænke sig det?.

– Så sagde han, at det ville han gerne give mig i fødselsdagsgave. Det var jo ingen penge i hans verden, men det var mange penge for os.

Læs også: Latterliggør sig selv: Jan Bech er som en 14-årig knægt fra Brøndby Strand

Derefter var alt klart. Per Rud skulle bare blive enige med Daniel Agger om de personlige detaljer, og det var rigtig nemt.

– Jan Bech sagde, at så skulle jeg bare lige snakke med agenten, og så skulle vi blive enige om lønnen.

– Daniel var ikke i Brøndby på grund af pengene, så det var meget hurtigt. Det var den største signing nogensinde i klubben, men det tog kun 35 sekunder at blive enige om lønnen.

Daniel Agger stoppede i Brøndby IF i maj 2016 og få måneder efter indstillede han karrieren.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: ‘Stemningen er sindssyg i omklædningen – det kan ikke være bedre!’ – målscorer om derby-sejr!

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top