Glem det, FCK: Så vanvittig er Lasse Schönes løn

Lasse Schöne er angiveligt en mand, som FC København lurer på, men han er alt for dyr for københavnerne, som skal sprænge lønbudgettet for ham.

FC København blev tirsdag kædet sammen med Lasse Schöne, som har fået grønt lys til at skifte, og som har kontraktudløb i Genoa om et år.

Lønnen er dog den store problemstilling, og den danske midtbanespiller skal da også gå overordentlig meget ned i løn, hvis han skal til FC København.

Gazzetta dello Sport erfarer nemlig, at han scorer omkring 11 millioner kroner årligt – altså knap én million kroner hver måned.

Læs også: Riza Durmisi flirter med Brøndby-comeback – Se billederne her

Det vil være alt for meget for FC København, hvis løntopscorer er Andreas Bjelland, der får 750.000 kroner per måned – inklusiv en sign-on-fee.

Derefter ligger de øvrige stjerner på mellem 300.000 – 500.000 kroner månedligt, så FC København vil skulle vride lønbudgettet voldsomt for den 34-årige midtbanestjerne.

Hele Lasse Schönes seniorkarriere er foregået i udlandet, hvor han har spillet for Heerenveen, De Graafschap, NEC, Ajax og nu Genoa.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: FCK driller fans: Teaser klubben for Zanka-transfer her?!

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top