The perfect guide to the casino

Thiago Silva med skarp kritik af PSG-boss: Det pisser mig af

Thiago Silva er utilfreds med afskeden i PSG.

Brasilianske Thiago Silva skiftede denne sommer PSG ud med Chelsea, og nu retter han skarp kritik mod PSG-sportsdirektør Leonardo.

Han er nemlig ikke tilfreds med den afsked, som han fik efter otte år for klubben, hvor han har fejret utallige triumfer som anfører.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

– Det er en situation, som pisser mig af. Jeg kan virkelig ikke lide den måde, det blev håndteret på. Der var en lockdown, men sagen burde alligevel have været håndteret anderledes, siger Silva til France Football.

– Jeg var i Brasilien, da Leonardo ringede til mig og spurgte, om jeg var klar på at fortsætte i klubben to måneder mere, så jeg kunne spille med i en mulig kvartfinale i Champions League. Det sagde jeg ja til, men han svarede, at klubben ikke ville have mig længere end de to måneder. Så det var to måneder og intet mere.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

– Jeg gav mit maksimale i hele min karriere i PSG, og Leonardo fik løst det på en akavet og forhastet måde. Og det gjaldt ikke kun mig. Jeg tænker også på Cavani, som er den mest scorende spiller i PSG’s historie.

Edinson Cavani er for tiden uden klub, da hans kontrakt med PSG også udløb denne sommer.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Chelseas defensive problemer fortsætter: Bagud 3-0 ved pausen mod oprykkere.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top