The perfect guide to the casino

Mandagens rygtebørs

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

her har du mandagens rygtebørs

Træner Zinédine Zidane siger, at der ikke kommer nyindkøb i Real Madrid i dette transfervindue. Du kan læse mere om den sag på Goal.

Inter planlægger et bud på Chelseas defensive midtbanespiller, N’Golo Kanté. Det skriver Daily Express. Franskmanden og den italienske klubs træner, Antonio Conte, fra tiden sammen i London-klubben. (Du kan se en video med N’Golo Kanté øverst på siden).

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Ifølge spanske El Mundo Deportivo har Manchester City tilbudt FC Barcelona at købe den ukrainske back, Oleksandr Zinchenko.

Samme Manchester City er ifølge The Guardian blevet enige om en byttehandel med Benfica, der sender argentineren Nicolás Otamendi til Portugal og den portugisiske midterforsvarer, Rúben Dias, den anden vej.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Lyon har sagt nej til Arsenals tilbud på Houssem Aouar. Det skriver RMC Sport på Twitter. Den franske klub har besluttet sig for at sige nej til alle tilbud under 350 millioner kroner i overgangssum.

West Ham vil ifølge engelske The Sun leje Chelseas tyske forsvarsspiller, Antonio Rüdiger, der har mistet sin plads-

Spanske AS skriver, at Real Madrid er interesseret i at leje angrebsfloppet, Luka Jovic, ud, men at hans tidligere klub, Eintracht Frankfurt er uinteesserede i serberen.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top