The perfect guide to the casino

Store klubber fulgte Tobias Børkeeiet før Brøndby-skifte

Brøndby IF betalte stort for Tobias Børkeeiet, som havde interesse fra større klubber.

Brøndby IF betalte i juli sidste år omkring 10-12 millioner kroner for Tobias Børkeeiet, som endnu ikke har slået igennem hos de blå/gule.

Det var AaB’s nuværende sportschef Inge André Olsen, der solgte midtbanemanden fra Stabæk til Brøndby IF, og han fortæller om bred interesse i nordmanden.

Læs også: Riza Durmisi flirter med Brøndby-comeback – Se billederne her

Det var også planen, at man ville skyde ham afsted for endnu flere millioner til en større klub end Brøndby IF.

– Man arbejdede selvfølgelig mod et skifte til klubber i Tyskland og England og de bedste klubber i Holland og Belgien, men der faldt han igennem, siger den nuværende AaB-sportschef til Ekstra Bladet og fortsætter:

– Club Brugge, Gent, Genk, PSV… Han kom ikke igennem der, fordi de var usikre på tempoet. Om han kunne tage skridtet op og vinde bolden, siger han.

Det endte dog med at blive Brøndby IF, fordi nordmanden selv ønskede et par år med fast spilletid, hvilket dog har været begrænset grundet skader.

Læs også: Latterliggør sig selv: Jan Bech er som en 14-årig knægt fra Brøndby Strand

– Hvis man arbejder med ham, bliver han en fantastisk fodboldspiller, men han forlod Stabæk som 20-årig, så han skulle jo bruge de næste to år på at få erfaring og spilletid og flytte sig videre.

Inge André Olsen har altså arbejdet med den i dag 21-årige nordmand på tætteste hold, og han tror på, at det kan blive en succes i Brøndby IF og et fremtidigt storsalg.

– Han er en talentfuld spiller, der arbejder hårdt, og som er god med bolden. Han mangler måske en lille smule tempo for at komme helt i top-top.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Brøndby ser sig selv som folkets klub, mens FCK er forretning: Kommentator reagerer på Jan Bechs sviner!

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top