The perfect guide to the casino

Preview: Horsens tævede Brøndby sidste gang – nu er hævnens time kommet

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Horsens vandt 3-2, da østjyderne senest mødte Brøndby. Nu er tiden kommet til at hævne sig for det blå-gule tophold.

Søndag tager Brøndby imod AC Horsens, og det bliver med Brøndby som klare favoritter.

Niels Frederiksens hold har lagt fra land med to sejre over FCN og FCK, og efter de to spillerunder er Brøndby ene om at have maksimumpoint i Superligaen.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

Horsens har til gengæld tabt til både Randers FC og AaB, og østjyderne har endnu ikke scoret et mål.

Men det er da langt fra sikkert, at Brøndby vinder!

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Brøndby har i foråret skiftet system til 3-5-2, og det har været med en vis succes. Femmands-midtbanen fungerer, og den fungerer på den måde, at den både støtter angrebet og skærmer forsvaret.

I mesterskabsslutspillet vandt det unge Brøndby-mandskab både over FCMs guldvindere og AGFs bronzevindere. Det blev til to gange uafgjort mod FCK, men det lykkedes altså at få skovlen under ærkerivalerne i kampen i sidste uge takket være et sent mål af angriberen Mikael Uhre (du kan se alle målene fra Brøndbys kamp mod FCK på videoen øverst på siden).

Det ser med andre ord ud som om, at taktikken er effektiv mod topholdene. Men spørgsmålet er stadig, hvor meget den er værd mod et hold, der stiller sig an og ikke umiddelbart har tænkt sig at bidrage til festlighederne med offensivt spil.

Uafgjort vil trods alt være ganske fint for Horsens i Brøndby. Og både Brøndbys spillere og klubbens mange fans husker kun alt for godt, hvordan det gik, da holdene mødte hinanden i en af de sidste kampe i grundspillet i sidste sæson.

Anthony Jung bragte Brøndby foran, men Hallur Hansson scorede to gange for Horsens, inden Sigurd Rosted fik udlignet. I slutfasen blev Anthony Jung udvist, og så gik det hverken værre eller bedre, end at Peter Therkildsen til allersidst sørgede for hjemmesejr på 3-2.

Brøndby burde inden da have slået sejren fast, for holdet havde mange chancer. Men angrebet var i foråret akilleshælen hos de blå-gule, efter at de i efteråret ellers havde været Superligaens mest scorende hold.

Det var ikke så sært, at det kneb med målscoringen, for i vinterpausen havde Brøndby solgt Kamil Wilczek, Dominik Kaiser og Hany Mukhtar, som tilsammen havde stået for to tredjedele af scoringerne.

I et forsøg på at løse problemet har Brøndby nu købt den tidligere FCK-angriber, Andrija Pavlovic, men serberen er nok ikke klar til at spille fra start allerede hu.

Det mest sandsynlige er derfor, at Niels Frederiksen også mod Horsens stiller med Mikael Uhre og Simon Hedlund i front.

Til gengæld kan der blive comeback til Rezan Corlu på den offensive midtbane. Han var i sidste sæson udlejet til Lyngby, og han havde karantæne i Brøndbys to første kampe. Men nu er han klar, og det skal blive interessant at se, hvad den kreative midtbanespiller kan bidrage med.

Forsvaret kan også blive forstærket, for Andreas Maxsø har også overstået sin karantæne.

Horsens kommer til gengæld til Brøndby med en ny træner, Jonas Dal, der har overtaget jobbet, efter at den mangeårige, legendariske træner, Bo Henriksen, valgte at stoppe i den korte sommerpause.

Jonas Dal har ikke ligefrem fået den bedste start, for mens 0-1 i Aalborg var nogenlunde forudsigeligt, så var det skidt, at AC Horsens i premieren tabte 0-3 hjemme til Randers FC. Det er en af den slags kampe, som ‘Den Gule Fare’ helst skal have point i, hvis holdet ikke skal tage livtag med nedrykningsstregen.

Men bliver det til et enkelt point – eller ligefrem tre – i Brøndby, ja, så er den kamp hurtigt glemt.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top