The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Manchester City mangler Agüero og Jesús – men de skal nok score på Schmeichel alligevel!

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Manchester City – Leicester – begge hold scorer

– Manchester City har lidt problemer på angrebsfronten inden denne kamp, hvor holdet må spille uden både Sergio Agüero og Gabriel Jesús. Angrebstrioen kommer nok til at bestå af Riyad Mahrez, Raheem Sterling og Ferran Torres. I de bageste geledder mangler holdet også Aymeric Laporte og Oleksandr Zinchenko.

– Leicester er til gengæld uden den defensive midtbanespiller, WIlfred Ndidi, som har pådraget sig en skade i lysken, og som er ude i mindst 12 uger.

– Manchester City sluttede sidste sæson rigtig flot af med 10 sejre og en uafgjort på hjemmebane. Holdet scorede flest mål af alle i sidste sæson (102 mål).

– I disse 11 hjemmekampe har Manchester City scoret mindst to mål hver eneste gang. Der er i gennemsnit scoret 3,63 mål pr. kamp i de 11 kampe. Det er ingen garanti for, at begge hold scorer, men det hjælper dog på sagen.

– Leicester har til gengæld Premier Leagues topscorer i sidste sæson i skikkelse af Jamie Vardy (23 mål).

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Manchester City har gode erfaringer med Leicester i nyere tid. De har vundet seks af de seneste syv opgør, og Leicester har tabt alle de seneste fire gange, de har besøgt Etihad Stadium.

– Tilskuere eller ej – og der kommer ikke nogen – så har Leicester kun vundet en ud af deres seneste ni udekampe i Premier League. De dårlige resultater på udebane kostede dem i sidste runde Champions League-deltagelsen, som Kasper Schmeichel og co. ellers havde ligget til i næsten hele sæsonen. Leicester blev nummer fem i sidste sæson, mens Manchester City blev nummer to.

– Leicester-manager Brendan Rodgers har til dato aldrig vundet på Etihad Stadium (to uafgjorte og fem nederlag (medregnet hans tid i Liverpool)).

– Til gengæld har Jamie Vardy scoret fem mål i de seneste otte kampe, han har spillet mod Manchester City.

– Onsidebetting giver odds 1,30 på Manchester City-sejr, og det er for lidt – især i betragtning af de skadesproblemer, holdet har. Det er bedre at gå efter, at begge hold scorer. Det giver odds 1,60, og det kan lige gå an til et bet. Kombinationen (at Manchester City vinder og begge hold scorer) kan man få for odds 2,25.

Spilletidspunkt: Søndag kl. 17.30

Sådan ligger de

Manchester City nummer 8 (V1 U0 T0)
Leicester nummer 2 (v2 U0 T0)

(Holdene i Premier League har ikke spillet lige mange kampe)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 1,60

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 320 kroner

Overskud: 120 kroner

(På videoen øverst på siden kan du se Manchester City vinde 3-1 over Wolverhampton i holdets første kamp i denne sæsons Premier League).

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top