The perfect guide to the casino

Pavlovic efter ‘det forbudte skifte’: Jeg vil vise Brøndby-fansene tiltro

Andrija Pavlovic fortæller, at han ikke har brugt meget tid på at tænke over, at han har begået et ‘forbudt skifte’.

Andrija Pavlovic er fra mellemveje havnet i Brøndby IF efter to sæsoner i FC København, og der ses sjældent godt mod sådanne skifte.

Den serbiske angriber gav det dog ikke mange tanker, da han for nyligt satte sin signatur på en aftale med de blå/gule fra Vestegnen.

Læs også: Riza Durmisi flirter med Brøndby-comeback – Se billederne her

– Jeg tænkte ikke meget over det for at være ærlig. Jeg var fokuseret på det professionelle, og hvad der var bedst for mig, for klubben og for mine familie, siger han i et interview til Eurosport.

At han har en FC København-fortid har dog fået flere Brøndby-fans til at holde igen med begejstringen, og det forstår han sagtens.

– Jeg forstår, at de ikke kan lide min FCK-fortid, men jeg vil vise dem tiltro og forsøge at blive fit så hurigt som muligt.

Læs også: Latterliggør sig selv: Jan Bech er som en 14-årig knægt fra Brøndby Strand

Da Kamil Wilczek tog turen den anden vej, modtog den 32-årige polak meget had, men sådan er det ikke for Andrija Pavlovic, der da heller ikke havde nogen nøglerolle hos de hvidblusede.

– Der har ikke været noget slemt, men jeg er også kun på træningsbanen. Lige nu træner, spiser og sover jeg kun, så jeg har slet ikke være ude i byen, siger han.

Andrija Pavlovic mangler stadig en del kampform, eftersom han var frosset helt ude af holdet i Rapid Wien, hvor han blev hentet.

Han har fået en fire-årig kontrakt i Brøndby IF, og han kostede angiveligt omkring en halv million kroner.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Brøndby ser sig selv som folkets klub, mens FCK er forretning: Kommentator reagerer på Jan Bechs sviner!

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top