The perfect guide to the casino

Zeca har spillet 100 kampe som anfører for FCK: Det er meget specielt for mig

Carlos Zeca er stolt over, at have spillet 100 kampe som anfører for FC København.

Tilbage i sommeren 2017 skiftede græske Carlos Zeca fra Panathinaikos til FC København, og siden da har midtbanespilleren spillet 136 kampe for hovedstadsklubben.

I 100 af disse har han endda været holdets anfører, og det fejrer han ved, at give et interview til klubbens egen hjemmeside, hvor han fortæller hvor stolt han er.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

– Det er meget specielt for mig, og det er en stor ære, at have været kaptajn for dette hold i 100 kampe. Jeg er meget stolt, for det er ikke alle der opnår den slags, i så stor en klub. Jeg føler mig meget velsignet, og vil gerne sende en stor tak til alle der har hjulpet og støtte mig, til at opnå dette. Nu håber jeg på 100 kampe mere, siger han.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

I Superligaen har klubben fået en dårlig start på sæsonen med to nederlag i de første to kampe, og derfor er målet for søndagens kamp mod Vejle klar. FC København må og skal vinde mener Carlos Zeca.

– Det er meget simpelt, vi skal have en sejr. Vi fik tanket selvtillid i går med flere mål, og et clean sheet. Forhåbentlig giver det os mere overskud til at dominere kampene. Vi ved godt at starten i ligaen ikke har været god nok, og selvom vi måske stod med en spillemæssig godkendt kamp i søndags, så handler det om pointene og dem mangler vi i den grad. Nu skal vi ud og have de 3 point, og så er der ikke mere at sige om det. For vi skal lade pointene og benene tale nu, siger Zeca.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Fischer trods svær FCK-tid: ‘Vi er de største, lige meget hvad der sker’.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top