The perfect guide to the casino

Thorup på dagens pressemøde: Klubben var min førsteprioritet

Jess Thorup har holdt sit første pressemøde som Genk-træner.

Jess Thorup blev i sidste måned fyret i den belgiske klub Gent, men nu er han ny træner hos rivalerne Genk.

Tidligere på dagen holdte han sit første pressemøde som Genk-træner, og her understregede han flere gange, at han er sulten efter succes, og at han er glad for at have fået muligheden.

– Jeg sagde straks til mig selv, at dette ville være min førsteprioritet. I de sidste to år har jeg kun hørt positive ting om klubben foruden deres høje niveau i mesterskabssæsonen. Jeg kan ikke vente med at udvikle mig i den rigtige retning sammen med klubben og få resultater, sagde Thorup på pressemødet.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

I Genk bliver den danske træner genforenet med angriberen Paul Onuachu, og det er noget som han ser frem til. De to har en fælles fortid sammen i FC Midtjylland.

– Jeg kender ham allarede, men jeg tror, jeg kan tage ham endnu længere i hans udvikling, siger Thorup og uddyber om holdet:

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

– Vi har et meget ungt hold, men du kan se, at der er meget potentiale og mange muligheder. Jeg har en god fornemmelse af potentialet og kvaliteten i truppen, og alle får en rimelig chance for at vise sig frem, siger han.

Første opgave for Jess Thorup som Genk-træner bliver på mandag, hvor de hjemme tager imod Oostende i den belgiske Jupiler League.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Frimann om muligt Thorup-job: ‘Han har et godt navn i Belgien – kommer til en storklub’.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top