The perfect guide to the casino

Lionel Messi raser mod FC Barcelona-ledelsen: Suarez fortjener bedre!

Lionel Messi raser endnu engang mod FC Barcelonas ledelse.

Da FC Barcelona for nogle uger siden ansatte Ronald Koeman som klubbens nye cheftræner, begyndte rygterne omkring et exit for stjerneangriberen Luis Suarez at dukke op.

Det blev tidligere på ugen bekræftet, og Suarez fortsætter karrieren i Atletico Madrid. Superstjernen Lionel Messi er dog rasende over det skifte, da Suarez er klubbens tredjemest scorende spiller i historien, og at han derfor bare er blevet sparket ud af klubben på den gode.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

– Jeg var ved at vænne mig til tanken, men jeg mærkede det for alvor i dag, da jeg gik ind i omklædningsrummet, hvor hårdt det bliver ikke at dele hverdagen med dig både på og uden for banen, skriver Messi på Instagram.

– Jeg kommer virkelig til at savne det. Det var mange år, meget mate-te, mange måltider og middage. Mange ting, som jeg aldrig vil glemme.

– Det bliver mærkeligt at se dig i en anden trøje og endnu mærkeligere at spille imod dig.

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

– Du fortjente at få en afsked, for den du er: en af de vigtigste spillere i klubbens historie, som opnåede store ting med holdet og individuelt. Du fortjente ikke at blive sparket ud på denne måde. Sandheden er, at det ikke længere overrasker mig.

– Jeg ønsker dig alt det bedste i din nye udfordring. Jeg elsker dig, og vi ses snart.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Officielt: Suarez skifter Barcelona ud med Atlético Madrid.

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top