The perfect guide to the casino

Barcelona-chefer: Messi skulle have været solgt

Højtstående folk i FC Barcelona ønskede angiveligt at sælge Lionel Messi for at redde økonomien som følge af coronaviruspandemien.

Lionel Messi var tæt på at forlade FC Barcelona over sommeren, efter han offentligt udtalte, at han ønskede at skifte væk fra sin hjerteklub.

Den spanske klub ville dog ikke lade ham gå før kontraktudløb om et år, men det var bestemt ikke alle, der var enige omkring argentinerens fremtid.

Læs også: Riza Durmisi flirter med Brøndby-comeback – Se billederne her

ESPN erfarer, at flere højtstående medlemmer af FC Barcelonas ledelse mente, at klubben skulle sælge den argentinske troldmand til Manchester City.

Det ville redde økonomien, idet man også ville spare hans enorme løn på cirka syv millioner kroner ugentligt.

Læs også: Latterliggør sig selv: Jan Bech er som en 14-årig knægt fra Brøndby Strand

Det er ingen hemmelighed, at FC Barcelonas økonomi har været hårdt ramt af coronaviruspandemien, hvor klubben angiveligt har tabt omkring 2,2 milliarder kroner.

Deudover mente ledelsen også, at det ville være fornuftigt at starte på en frisk uden Lionel Messi i stedet for blot at udskyde problemet til næste år.

Den argentinske stjernespiller har kontraktudløb i FC Barcelona om et år, og det forventes, at han der vinker farvel til den klub, han har repræsenteret hele livet.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top