Brøndby scouter løs: Pønser på transferfri Superliga-keeper som Schwäbe-afløser

Marvin Schwäbe har kontaktudløb i Brøndby IF efter indeværende sæson, og derfor er der en sandsynlighed for, at han skifter gratis. Derfor kigger de blå/gule allerede efter hans afløser.

Marvin Schwäbe har spillet sig op som en nøglespiller for Brøndby IF, og derfor arbejder klubben angiveligt på at forlænge den kontrakt, der udløber næste sommer.

Den tyske keepers flotte præstationer er dog blevet bemærket i hjemlandet, og derfor tøver keeperen med at forlænge, da han står med gode kort på hånden om under et år.

Brøndby IF kigger på andre keepere som mulige afløsere for Marvin Schwäbe, hvis det ender med en skilsmisse til sommer. Pilen peger mod en transfer af en Superliga-keeper.

B.T. fortæller i deres transferpodcast, at klubben skulle have taget kontakt til Randers med henblik på en transfer af Patrik Carlgren, som også vil være transferfri til sommer.

Det vides ikke, om Brøndby IF vil forsøge at lægge en mindre transfersum for at få ham allerede til vinter, eller om de bare giver spilleren et kontrakttilbud ved udløb.

Svenskeren er dog ikke den eneste prioritet hos Brøndby IF, der også har haft snøren ude efter Jakob Rinne fra AaB, men han bliver for dyr.

Hvis Marvin Schwäbe forlader Brøndby IF, ligner Patrik Carlgren derfor et godt bud på en kommende Brøndby-keeper. Prioriteten er dog at forlænge med Schwäbe.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top