The perfect guide to the casino

Alt om Andrija Pavlovic – her er manden, der skal bombe Brøndby til guld

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Frisør afslører det på Instagram: Brøndby-angriber færdig

Den tidligere FCK-spiller, Andrija Pavlovic, er klar til at score mål for Brøndby. Her er et portræt af den 26-årige serber.

– Andrija Pavlovic er født 16. november 1993 i Beograd, der var hovedstad i det daværende Jugoslavien. Siden er landet blevet splittet ad, men Beograd er stadig hovedstad – nu i Serbien.

– Som lille dyrkede Andrija Pavlovic både fodbold og skisport. Han er glad for sne, men han kan ikke som professionel fodboldspiller dyrker skisport, da klubberne ikke tillader det på grund af risikoen for skader.

Læs også: Er dét Brøndby-bomben? KÆMPE fan-favorit på vej tilbage til Vestegnen

– Som Så mange andre fra Balkan interesserer Andrija Pavlovic sig levende for sport. Hans bror spiller basketball.

– Andrija Pavlovic spillede i mindre klubber i Beograd som ung. Da han var 20 skiftede han fra Rad til Cukaricki, hvor han fik sit gennembrud. I 2015/16-sæsonen scorede han 18 mål i den bedste serbiske liga.

Læs også: Breaking: Tidligere FCK-stjerne vil hjem – Klar til at sluge lønnedgang

– I sommeren 2016 blev han købt af FC København for to millioner euro (15 millioner kr.).

– Andrija Pavlovic var med til at spille Champions League med FCK i 2016, hvor klubben var i pulje med Leicester, FC Porto og Club Brugge. Det blev til en tredjeplads i puljen, hvorefter FCK røg over i Europa League, hvor det lykkedes at slå Ludogorets fra Bulgarien ud, inden det blev til samlet nederlag i ottendedelsfinalen til Ajax.

– I foråret 2017 markerede Andrija Pavlovic sig med flere mål, og han havde derfor en stor andel i, at FCK genvandt mesterskabet i 2017.

– Den kamp, som Andrija Pavlovic nok mest huskes for i FCK-tiden, var en Champions League-kvalifikationskamp på udebane mod slovakiske Zilina, hvor han lavede hattrick på 15 minutter. FCK vandt kampen 3-1. Det er stadig det hurtigste hattrick, en FCK-spiller har scoret.

– Det kneb til gengæld med målscoringen i Superligaen, og efter 2017/18-sæsonen – hvor FCM vandt mesterskabet foran Brøndby – blev Andrija Pavlovic solgt til østrigske Rapid Wien for små ti millioner kroner.

– I Rapid Wien blev Andrija Pavlovic skadet i den første uge, men han kom tilbage, og han lavede otte mål i 29 kampe i alle turneriunger for østrigerne i 2018/19-sæsonen.

– I sidste sæson blev serberen lejet ud til APOEL Nicosia, hvor han lagde for med at score hattrick i sin første kamp. I alt blev det dog kun til fem mål i den cypriotiske liga.

– Brøndby har efter sigende købt Andrija Pavlovi for en overgangssum på lidt over en halv million kroner. Det må siges at være et røverkøb. Kontrakten med de blå-gule er på fire år.

– Andrija Pavlovic’ er en fysisk stærk spiller. Han har en god venstrefod, og han har også et godt blik for medspillerne.

(Du kan se Andrija Pavlovic score et flot mål for FCK på videoen øverst på siden).

Læs også: Blev købt som den helt store stjerne: Nu overvejer Brøndby at købe ham ud af aftalen

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top